Jan Reek

Begin 2019 Big Green waterfilter geplaatst. Sindsdien geen kalk meer, maar ook van droge handen af en milde vorm van eczeem omdat het filter er nog meer uithaalt dan alleen kalk. Gewoon top apparaat!


Jack Veerman

Ik was vrij sceptisch en de eerste week na installatie zag ik nog steeds kalkaanslag. Ik moet zeggen dat ik wel veel last heb van kalk. Na twee weken was alles weg. Het werkt echt perfect. Mijn drinkwater is veel lekkerder. kortom superapparaat.


Ron Tol

Na schade aan mijn inbouwkraan heb ik besloten om de Big Green te laten installeren. Sinds de (snelle) installatie van de big green filter, heb ik geen kalkaanslag meer op mijn kranen in huis.


Anastasia van ’t Ende

Zeer tevreden over de Big Green filterinstallatie! Het water smaakt veel lekkerder en is veel zachter dan voorheen. Kan het iedereen aanraden!
De installatie in zijn geheel neemt wel redelijk wat ruimte in beslag als je maar een kleine meterkast hebt. Dan is de kast meteen goed gevuld, om het zo maar te zeggen…


Tom Dekker

Sinds december heb ik de Big Green. Ik had een serieus kalkprobleem. Mijn kranen zaten vol met kalkaanslag en moesten met regelmaat vervangen worden. vanaf het moment dat ik de Big green heb ik geen kalkaanslag meer en heb ik nog geen problemen gehad met de kranen. De badkamer blijft vrij van aanslag. Het water is ook veel lekkerder, je proeft het verschil.


Tilly Veerman

Sinds de (snelle) installatie van de Big Green filter, heb ik geen kalkaanslag meer op mijn kranen in huis. Het water is aanzienlijk helderder dan daarvoor! Blij mee!


Jeanet

Het water is frisser en helderder. De kalkresten in de badkamer zijn na een paar weken helemaal verdwenen. Nette installatie en snelle service.


Pieter Steur

Top product. Buiten het schone drinkwater bespaar je ook een hoop tijd en geld met het onderhoud (ontkalken) van alle warmwater apparaten zoals koffieapparaat, quooker en stoomoven. En natuurlijk geen aanslag meer op kranen en glas in de badkamer.


Erik Monnickendam

Ben zeer tevreden. Kreeg goede voorlichting, snelle levering en nette installatie.


Marcel Steur

Water uit de kraan smaakt frisser en geen kalkaanslag meer op kranen en douchekoppen. Ik heb hem thuis en op kantoor. Een aanrader!

Bedrijf: JMS Text