Ervaringen

Bauke en Sjanie van der Meer

Sinds eind 2019 is de Big Green bij ons geplaatst. Wij zijn er erg tevreden over. De voordelen hierbij op een rij:
– geen kalkaanslag meer op en rond kranen
– overig sanitair makkelijk schoon te maken
en heeft meer glans / gladder oppervlak
– heter water uit de combi ketel
– strijken is veel makkelijker door gladder
wasgoed
– geen bruin water meer uit het
stoomstrijkijzer
– zachtere handen / geen kloven meer

Franeker, 6 maart 2020


Heechsân

Sinds begin december in het bezit van de BigGreen, veel minder last van kalkaanslag in douche en keuken. Ook na het douchen een zachtere huid.
Een echte aanrader!!

Eastermar, 6 februari 2020


Jaap Jurjen en Froukje Veenstra

Wij zijn nu vier weken in het bezit van de BigGreen. Wij zijn super tevreden. Alles is schoner (koffiezetapparaat, was-en afwasmachine, douchecabine etc.) en zachter. En het water smaakt inderdaad lekkerder. Inmiddels onze lieve buren ook hiervan in kennis gesteld, en ook zij zijn nu bezitters geworden van de BigGreen. Zegt het voort, zegt het voort.

Sumar, 26 januari 2020


Alfred Plantinga

We hebben hem vrijdag besteld en hij is gelijk geplaatst, het verschil is nu al merkbaar. Het water is zachter, de koffie smaakt beter.

Heerenveen, 22 december 2019


Shirley en Tom

Precies 1 week verder. Water nu al helderder en zachter. Kranen, douchekoppen en uitloop volautomatische koffie machine prachtige stralen. Geen gespetter meer. Aanslag stukken minder en alles straalt bijna al als nieuw. Echt geweldig. Montage professioneel en met aandacht uitgevoerd. Echt een aanrader.

Amsterdam, 26 november 2019


Theo en Betty Hospes

Heel blij met de Big Green. Na drie weken al duidelijk verschil! Veel helderder water en geen aanslag meer op o.a. Glazen, kranen en de badkamer. Ook goed voor de huid, lang zo droog niet meer. De was is ook merkbaar zachter. Zelfs de katten drinken binnnen water ipv regenwater. Kortom zeer tevreden, een echte aanrader!

Oudemirdum, 14 november 2019


Anja Monshouwer

Binnen een dag na aanvraag was de Big Green al geïnstalleerd. Hij hangt nu een aantal weken en ik ben er erg tevreden over. Ik hoef vrijwel nooit meer conditioner te gebruiken na het haar wassen en heb geen last meer van kalk. Prima investering!

Gorinchem, 13 november 2019


Emiel van Disseldorp

Vanmorgen is het product geïnstalleerd. Gelijk zachter en helderder water. Geen aanslag meer dus niet meer poetsen van kranen etc. Maakt de leidingen ook nog schoon dus als er al wat kalk nog aanwezig was, is dat binnenkort helemaal verdwenen. Ik raad het iedereen aan.

Rijkevoort, 6 november 2019


J. Posthumus

Wij gebruiken de Big-green inmiddels een paar maanden en we zijn erg tevreden.
Geen kalkaanslag meer en super helder water.
De kranen glimmen weer als nieuw en geen waas meer op de glazen douche deur. We hebben nu geen agressieve reinigingsmiddelen meer nodig bij het schoonmaken van de badkamer. een eenvoudig sopje en alles blijkt weer als nieuw. En de service is perfect!

Ureterp, 2 november 2019


Cor Flens

Wij gebruiken de Big Green nu een half jaar en wij zijn dik tevreden.
Apparatuur en sanitair blijft kalkvrij.
Wij kunnen hem aan een ieder aanbevelen.

Oostzaan, 31 oktober 2019


Ervaring toevoegen

Wil u uw ervaring met Big Green delen? Laat hieronder dan uw bericht achter.