Ervaringen

Theo en Betty Hospes

Heel blij met de Big Green. Na drie weken al duidelijk verschil! Veel helderder water en geen aanslag meer op o.a. Glazen, kranen en de badkamer. Ook goed voor de huid, lang zo droog niet meer. De was is ook merkbaar zachter. Zelfs de katten drinken binnnen water ipv regenwater. Kortom zeer tevreden, een echte aanrader!

Oudemirdum, 14 november 2019


Anja Monshouwer

Binnen een dag na aanvraag was de Big Green al geïnstalleerd. Hij hangt nu een aantal weken en ik ben er erg tevreden over. Ik hoef vrijwel nooit meer conditioner te gebruiken na het haar wassen en heb geen last meer van kalk. Prima investering!

Gorinchem, 13 november 2019


Emiel van Disseldorp

Vanmorgen is het product geïnstalleerd. Gelijk zachter en helderder water. Geen aanslag meer dus niet meer poetsen van kranen etc. Maakt de leidingen ook nog schoon dus als er al wat kalk nog aanwezig was, is dat binnenkort helemaal verdwenen. Ik raad het iedereen aan.

Rijkevoort, 6 november 2019


J. Posthumus

Wij gebruiken de Big-green inmiddels een paar maanden en we zijn erg tevreden.
Geen kalkaanslag meer en super helder water.
De kranen glimmen weer als nieuw en geen waas meer op de glazen douche deur. We hebben nu geen agressieve reinigingsmiddelen meer nodig bij het schoonmaken van de badkamer. een eenvoudig sopje en alles blijkt weer als nieuw. En de service is perfect!

Ureterp, 2 november 2019


Cor Flens

Wij gebruiken de Big Green nu een half jaar en wij zijn dik tevreden.
Apparatuur en sanitair blijft kalkvrij.
Wij kunnen hem aan een ieder aanbevelen.

Oostzaan, 31 oktober 2019


Erwin dupuy

Zeer tevreden het water is lekkerder en de kalk is uit de leidingen verdwenen de glazen schuifdeur in de douche is nu ook weer kalk vrij top product

28 oktober 2019


Annemien Hendriks

wij hebben hem nu 7 wk. nog steeds positief. Mijn waterkoker ( glas) had eerst nog wat opstart problemen maar ook deze blijft steeds schoner.

We hebben al aardig promotie voor de Big green gemaakt hier in de buurt.

Nijemirdum, 10 oktober 2019


Nely Frikkee

Ik ben super tevreden met onze kalk opvreter . Veel heter water en koffie, schonere gazen inloop douche. Alles kalkvrij wasmachine en de vaatwasmachine echt een goeie investering.

Edam, 9 oktober 2019


Jan Reek

Begin 2019 Big Green waterfilter geplaatst. Sindsdien geen kalk meer, maar ook van droge handen af en milde vorm van eczeem omdat het filter er nog meer uithaalt dan alleen kalk. Gewoon top apparaat!

11 juli 2019


Jack Veerman

Ik was vrij sceptisch en de eerste week na installatie zag ik nog steeds kalkaanslag. Ik moet zeggen dat ik wel veel last heb van kalk. Na twee weken was alles weg. Het werkt echt perfect. Mijn drinkwater is veel lekkerder. kortom superapparaat.

26 juni 2019


Ervaring toevoegen

Wil u uw ervaring met Big Green delen? Laat hieronder dan uw bericht achter.